Takmattor & värmemattor mot is och halka

Hör av er till oss så berättar vi mer om våra produkter

Värmemattor mot snö, is och halka

Värmemattor är en smart produkt med flera användningsområden. Vi är det enda företaget i Sverige som säljer och monterar värmemattor på tak som förhindrar istappar och snö att rasa ner från taken samt förhindra vattenläckage. Vi säljer även standard värmemattor och värmemattor till industrin för att förhindra halkolyckor.

Takmattor

Våra mattor kan monteras direkt på alla typer av hängrännor och tak. Mattorna monteras i förhållande till vilken typ av tak som skall säkras. I flerbostadshus passar kanske en kombination av mattor strax efter ett snörasskydd och sedan mattor i fotrännan. På detta sätt så säkerställer man att is och snö kontinuerligt elimineras. Tack vare värmemattorna samlas ingen is i rännorna eller istappar längs hängrännor och takfot.

Mattorna avger värme i båda riktningarna och kan levereras med termostat. Mattorna är endast 2,5 mm tjocka och kan fås i längder från 0,5m till 6m.

Industrimattor & värmemattor som halkskydd

Våra industrimattor är tillverkade och utvecklade för att snö och is inte ska vara en fara eller ett hinder. Serien av professionella mattor är konstruerade för tung gångtrafik. Mattorna passar utmärkt framför entréer, butiker, uppfarter eller parkeringsplatser.

Våra mattor smälter snö vid kontakt för att hålla områden snö och isfritt. Mattorna finns i flera varianter som enkelt kan seriekopplas som ett komplett system.